Nieuws

'Anders leren omgaan met piekeren'    
"Zich suf piekeren" klinkt jou bekend in de oren? In de groepsreeks 'Anders leren omgaan met piekeren' worden verschillende technieken aangereikt om het piekeren te leren doorbreken en om de negatieve gedachtespiraal weer onder controle te leren krijgen.

Meer informatie over de insteek van dit groepsprogramma en praktische details vind je hier. Therapiehuis verhuisd       

Het Therapiehuis is naar een grotere locatie verhuisd, zo'n 800 meter verderop. Op het nieuwe adres is er meer ruimte voor therapieën, wat toelaat het aanbod uit te breiden. Het Therapiehuis is bovendien nog makkelijker bereikbaar met het openbaar vervoer: de bushalte 'Paardekop' is net voor de deur.Alle consultaties gaan door op het nieuwe adres: Steenaardestraat 44 in Sint-Denijs-Westrem.

             
Introductiegroep ADHD 2019           
De nieuwe data zijn er voor de introductiegroep ADHD! Klik hier voor meer info.       
    Stopzetting sessies psycho-educatie
    Wij komen tot de vaststelling dat er onvoldoende interesse is in de vorm van psycho-educatie zoals wij die momenteel aanbieden. Er worden meer en meer andere kanalen gebruikt om informatie op te halen. Daarom stoppen we met het aanbieden van onze sessies. Wij verwijzen graag door naar andere instanties in de regio die gelijkaardige sessies aanbieden. Vragen over een bepaald onderwerp kunnen ook opgenomen worden met een psychotherapeut.