Nieuws

'Anders leren omgaan met piekeren' - De start van deze reeks is voorlopig uitgesteld omwille van de corona-maatregelen.   
"Zich suf piekeren" klinkt jou bekend in de oren? In de groepsreeks 'Anders leren omgaan met piekeren' worden verschillende technieken aangereikt om het piekeren te leren doorbreken en om de negatieve gedachtespiraal weer onder controle te leren krijgen.Meer informatie over de insteek van dit groepsprogramma en praktische details vind je hier. Therapiehuis verhuisd       

Het Therapiehuis is naar een grotere locatie verhuisd, zo'n 800 meter verderop. Op het nieuwe adres is er meer ruimte voor therapieën, wat toelaat het aanbod uit te breiden. Het Therapiehuis is bovendien nog makkelijker bereikbaar met het openbaar vervoer: de bushalte 'Paardekop' is net voor de deur.Alle consultaties gaan door op het nieuwe adres: Steenaardestraat 44 in Sint-Denijs-Westrem.

             
Introductiegroep ADHD 2019           
De nieuwe data zijn er voor de introductiegroep ADHD! Klik hier voor meer info.       
  Stopzetting sessies psycho-educatie
  Wij komen tot de vaststelling dat er onvoldoende interesse is in de vorm van psycho-educatie zoals wij die momenteel aanbieden. Er worden meer en meer andere kanalen gebruikt om informatie op te halen. Daarom stoppen we met het aanbieden van onze sessies. Wij verwijzen graag door naar andere instanties in de regio die gelijkaardige sessies aanbieden. Vragen over een bepaald onderwerp kunnen ook opgenomen worden met een psychotherapeut.   

  Stopzetting aanbod relaxatie     Omwille van praktische regelingen hebben we samen met de kinesiste Anneleen Heyvaert beslist om de relaxatie in onze praktijk te stoppen en verwijzen wij u graag door naar haar centrum Fly-over in de Gustaaf Callierlaan 147 in Gent. Meer info vindt u op www.fly-over.be  
  Onze website
  Je kan voortaan ook via smartphone of tablet onze website raadplegen. Sinds 1 januari 2018 zijn PZ Sint-Camillus (Sint-Denijs-Westrem) en PC Caritas (Melle) gefusioneerd. We spreken nu over KARUS campus Gent en KARUS campus Melle. Graag verwijzen we u door naar www.karus.be voor meer info.